La cultura en lluita!

La crisi del COVID-19 afecta tothom, tots els sectors, tots els treballadors, però el sector de la cultura és un dels més perjudicats. D’entrada vàrem ser els primers forçats a aturar la nostra activitat i tot apunta que serem els últims a poder a tornar treballar. De fet alguns experts vaticinen que no hi tornarem, com a mínim, fins a principis del 2021! I la majoria de treballadors del sector no tenim dret a cap mena d’ajuda, per culpa d’una normativa obsoleta, que fa que encara que treballis molts dies l’any no tinguis dret a cap prestació.

Davant d’aquestes circumstàncies, ens hem organitzat i us demanem que ens doneu suport. Som els mateixos que cada dia sortim al balcó a oferir-vos la nostra música i que omplim les xarxes amb els nostres vídeos.

  • Ens adrecem als professionals del sector, és un moment per estar tots units, per explicar la situació de desprotecció que tenim i la manca de qualsevol dret a prestacions quan no ens deixen treballar.
  • Ens adrecem als ajuntaments i administracions que ens contracten, els demanem que no ens cancel·lin les actuacions, milers de famílies no tenim cap altre ingrés, aquest és el nostre ofici. I si no ens deixeu treballar no podrem sobreviure ja que no tenim dret a cap ajut.
  • Ens adrecem a tothom que estima la cultura, a tothom que estima la festa, a tothom que se solidaritza amb músics, cantants i artistes que cada dia surten desinteressadament al balcó a oferit-nos el seu art, per donar-nos aquesta estona d’alegria i d’esperança. Que cada dia pengen a les xarxes les seves actuacions per fer-nos més agradable aquest confinament.

Si us plau llegiu el manifest i hi adheriu-vos-hi! Ens hi va tot.

Podeu adherir-vos al manifest aquí o omplir-lo directament sota.