Categories
Festa Major General

Agraïm els pobles valents que fan Festa Major

En temps tan complicats on molts pobles han decidit no fer festa major, volem fer un agraïment especial a tots els pobles que, malgrat les dificultats, han decidit tirar endavant les festes. I que ho han fet amb valentia, amb actes grans amb orquestres de festa major.

Demanem disculpes per avançat per totes les omissions que farem, esperem que en siguin moltes i que ens ho dieu, pensem que tots ens mereixem poder gaudir una mica després de temps tan complicats i de tant sacrifici. Si ens ho dieu, us afegirem amb tota la nostra gratitud.

Del primer que tenim constància va ser Sant Quirze de Besora el dissabte 13 de juny i Calella el dia 16. I aquest diumenge dia 21 Camprodon també farà festa major.

Per Sant Joan un altre municipi que farà festa serà Palamós.

I per Sant Pere, el dia 29 podeu anar a Sant Pere Pescador.

Al juliol, malgrat la gran quantitat d’anul·lacions, ja tenim uns quants pobles que ens han confirmat que faran festa i on podreu veure concerts i, amb una mica de sort, fins i tot balls.

El 24 de juliol Benissanet va confirmar ja al mes de maig que mantindrà totes les festes i ens consta que ja tenen el programa tancat.

El 25, el dia de Sant Jaume, tenim confirmades festes a Hostalets de Pierola, a Borgonyà (Sant Vicenç de Torelló) i el 26 a Torelló

Destaquem també l’actitud d’un ajuntament com Amposta, que malgrat que el consell d’alcaldes del Montsià va recomanar anul·lar festes, han estat valents i han programat una festa major diferent, repartida al llarg de tot l’estiu però sense renunciar a res, adaptant-se a les noves circumstàncies.

Més endavant anirem completant la llista, és important veure que ja comencem a engegar. Tant de bo els pobles que encara tenen dubtes es convencin que és possible fer festes, recolzar un sector que ho necessita de manera imprescindible i alegrar la vida d’una població que ha patit molt.

Deixa un comentari